Vrienden van Rumoer

Iedereen die Stichting Rumoer en Amsterdam Musical een warm hart toedraagt, kan Vriend van Rumoer worden. Je steunt ons musicalgezelschap en helpt ons nieuwe producties te realiseren.

De kunst- en cultuursector heeft het zwaar in deze zwakke economische tijden en is steeds meer afhankelijk geworden van particuliere financieringsbronnen. Stichting Rumoer biedt je samen met Amsterdam Musical de mogelijkheid om Vriend te worden. Jouw steun draagt direct bij aan het realiseren van onze producties en concerten. Denk bijvoorbeeld aan kostuums, techniek, decor en grime.

Je krijgt er iets bijzonders voor terug: voor Vrienden opent het gezelschap namelijk deuren die normaliter voor het publiek gesloten blijven!

Hoe word ik vriend van Rumoer?

Meld u voor één van onze voorstellingen bij de zogenaamde ‘Vriendenbalie’ en schrijf u in. U kunt dan direct profiteren van een aantal voordelen.

Sponsormogelijkheden
Voor bedrijven en organisaties zijn er uiteraard diverse sponsormogelijkheden. Neem contact op met één van de bestuursleden achter de ‘vriendenbalie’ of via de e-mail of telefoon voor meer informatie.

Nu meteen vriend worden?
Neem een kijkje op de website van onze vaste partner bij de producties Amsterdam Musical onder het kopje ‘Steun Ons’.
Advertentie